TEK TIKLA ARKAPLAN DEĞİŞTİRME UYGULAMASI

by - Temmuz 02, 2019

Merhabalar, nasılsınız?
Sizin için güzel bir gün diliyorum.  kalpkalp.


Biliyorsunuz bir süredir Picsart uygulaması ile arkaplan değiştirilmesiyle ilgili öncesi-sonrası editler ve videolar paylaşıyorum. Ancak hem Picsart uygulamasının çok uğraştırması hem de sizin de kolayca yapabilmeniz için yeni bir uygulama arayışındaydım. BULDUM!





Bu uygulama ile fotoğrafınızı yüklüyorsunuz. Uygulama otomatik olarak kişiyi ve arkaplanı ayırıyor. Karşınıza ilk olarak  görseldeki gibi All, Person, Background ve "+" kısmı çıkıyor. + ya basında image ve sticker araçlarına ulaşabilirsiniz.






Uygulama ile Yapabilecekleriniz Genel Olarak Şu Şekildedir:

  • Fotoğraftaki kişiyi ya da arkaplanı seçerek uygulamadaki 8 araçtan faydalanarak SADECE kişiye ya da SADECE arkaplana yönelik edit yapabilirsiniz. 
  • Filtre uygulayıp kişinin sırt bölümüne çiçek ve çeşitli efektler ekleyebilirsiniz. 
  • Kişiyi üç,  arkaplanı  ise dört farklı şekilde bulanıklaştırabilirsiniz. 
  • Kişiyi sticker olarak kaydedip farklı fotoğraflarda kullanabiliriz.
  • "Heal" aracı ile istenmeyen nesne ya da sivilceleri yok edebilirsiniz. 
  • "Adjust" aracı ile kişi ya da arkaplanı neyi seçtiysek ışık, kontrast, sıcaklık, doygunluk gibi ayarlamaları yapabilirsiniz.
  • Preset, Filter ve Background kısmında ise hem kişi için hem de arkaplan için tonlarca gif, sticker, arkaplan için taslak var. Gif'leri hem gif hem de fotoğraf olarak kaydedebilirsiniz. Size tek şunu söyleyeyim, uygulamanın içinden çıkamayacaksınız.  :))

Merak ettiyseniz yaptığım birkaç edite birlikte bakalım:








ORİJİNAL FOTOĞRAF



























Ve gelelim en iyi kısma UYGULAMA ADI appstoreda "Makaron" olarak geçiyor. Androidde "Makaron" olarak arattığınızda japon ya da çin alfabesinde bir şeyler yazıyor. O yazının altında "versa" yazıyor. Uygulamanın küçük resmi şu şekilde. Bunu görünce doğru uygulama olduğunu anlayabilirsiniz. Bana dua etmeyi, instagram profilimdeki fotoğraflarıma beğeni ve yorum yapmayı sakın unutmayın! :)

https://lh3.googleusercontent.com/RCdRSFELOcmz8AUESZYa0IJl-Dfi7A59m3LTDP-2bVTE7Ue5UsCqzDuD8msInV6j5HI


Öpüyorum çokça!


You May Also Like

1 yorum

  1. Merhaba arka plan olacak fotoyu kendimiz mi yüklüyoruz uygulamada farklı seçenekler var mı ? Bulamadım da ��

    YanıtlaSil