BURUN KÜÇÜLTMEK VE ŞEKİLLENDİRMEK İÇİN EN İYİ UYGULAMALAR

by - Temmuz 16, 2019

Merhabalar, nasılsınız?
Sizin için güzel bir gün diliyorum.  kalpkalp.

Uzun zamandır merak ettiğiniz, sürekli sorduğunuz burun küçültme uygulamaları gönderisi sonunda yayında! Ben sizin için yine ücretsiz, en güzel uygulamaları aşağıya bırakacağım. Hiç kimse yaptığınız editi anlamayacak bile. Ah ah sizin için neler neler yapıyorum ama bir kısım spam atmaya devam ediyor. İnstagramda hala gönderi paylaşamıyorum. Lütfen instagramdan destek olmayı fotoğraflarımı beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayın.





Burun Küçültme Uygulamaları


  1. Airbrush Uygulaması: Bu uygulamaya fotoğrafınızı yükleyin. Retouch kısmından ilerleyip "Resize" aracını seçin. Yuvarlak halkayı burun kısmına getirmek için burnunuza dokunun. Boyutunu ayarlayarak küçültmek için sola doğru çekin. Bu kadar. Ücretsiz bir uygulama ve bu özelliği de ücretsiz. Airbrush uygulaması ile daha neler yapıldığını görmek için  aşağıdaki "Airbrush uygulaması hakkında herşey" yazısına tıklayıp direkt okuyabilirsiniz.







2.  Spring Uygulaması: Bu uygulama da ücretsiz olup sadece yüz, vücut inceltme-kalınlaştırma için kullanılıyor. Telefonunuzda yeriniz varsa yükleyebilirsiniz. Uygulamada fotoğrafınızı açın. Aşağıdaki gibi üç seçenek çıkacak. Yüz şekline dokunun ve halkayı burnunuza getirin ve boyutuna göre düzenleyin. Tekrar aşağıdaki yüz şekline dokunun ve burnunuzu küçültüp-büyütebilirsiniz. Ya da Yukarı kaldırıp aşağı indirebilirsiniz.






3. Meitu Uygulaması:  Bu uygulamayı çok sevdiğimi biliyorsunuz. Bu uygulama burun şekillendirmeyi de ücretsiz bir şekilde yapıyor. Uygulamayı açınca "Beautify" kısmına girin ve fotoğrafınızı seçin.  "Reshape" kısmına girip "Nose" aracını seçip gerekli düzenlemeleri yapın. 





4. Facetune2 Uygulaması:  İndirmesi ücretsiz olan "Facetune2" uygulaması ile burun şekillendirme aracı ücretli bir özellik. O yüzden bu uygulama burnu küçültürken değil de burun kemiğini düzeltirken kullanmak için ideal. Aşağıdaki örnekte ne demek istediğimi inceleyebilirsiniz. Bunu için uygulamaya girip fotoğrafınızı açın. "Biçimlendir" aracı ile burnunuza yaklaşıp burun kemiğinizi şekillendirebilirsiniz.




Not: Bir takipçimden "BeautyPlus" uygulamasında da burun şekillendirme özelliğinin olduğu mesajı geldi. Telefonunuzda varsa deneyebilirsiniz. 

Bu düzenlemenin videolu anlatımını instagram hesabım düzelir düzelmez paylaşacağım. 


Umarım işinize yarar.

Öpüyorum çokça!

You May Also Like

0 yorum